Presedintele PNL Cluj, Marius Nicoara, a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier in Cluj-Napoca, lovind un autoturism care circula in fata masinii sale, iar senatorul a primit avertisment si trei puncte de penalizare.

Marius Nicoara a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX ca nu a fost ranit in urma accidentului, dar ca masina pe care o conducea a fost avariata.

"Am fost implicat intr-un accident rutier usor, mai degraba un incident, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. Soferul unei masini a oprit si a vrut sa treaca linia dubla continua, au fost mai multe masini care au franat, iar eu eram ultimul din coloana si am intrat in masina din fata mea. Nu am patit nimic, dar masina mea personala pe care o conduceam a fost avariata si va sta o perioada in service. Eu am fost de vina pentru ca nu am pastrat distanta fata de masina din fata. Am primit un avertisment si trei puncte de penalizare. Este primul accident in care sunt de vina in 30 de ani de cand am permis si dupa 1,5 milioane de kilometri parcursi", a spus Nicoara.

Potrivit acestuia, masina sa, marca Mercedes, a suferit avarii la partea din fata, la grila radiatorului si la bara de protectie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.