Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat joi ca, pe langa referendum, va propune colegilor sa solicite Guvernului modificarea OUG 155/2001, iar cainii agresivi sa fie pe lista animalelor care trebuie eutanasiate imediat.

"Amenzi am aplicat tot timpul, este treaba cu cei care au adoptat si nu au respectat conditiile adoptarii. Parerea mea este ca in afara de referendum, o sa le propun si colegilor, sa solicitam Guvernului modificarea actualei legi, care este Ordonanta 155/2001, in sensul sa introducem cainii agresivi pe lista animalelor care trebuie eutanasiate imedit si in felul acesta sa avem rapid o masura pe care o putem aplica", a spus Andrei Chiliman inainte de inceperea sedintei de urgenta convocate de primarul Sorin Oprescu la Primaria Capitalei, transmite MEDIAFAX.

Potrivit lui Chiliman, la ora actuala, legile sunt prost facute si incomplete.

Edilul Sectorului 1 a mai spus ca a venit la intalnirea de la Primaria Capitalei sa discute problema referendumului, dar iti va expune si propria parere.

Intrebat cum ar vota la referendum, primarul Andrei Chiliman a spus ca va raspunde mai tarziu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.