Presedintele Senatului, Crin Antonescu, spune ca s-a ajuns in situatia in care eutanasierea pare a fi singura cale de rezolvare a problemei cainilor fara stapan, apreciind ca baietelul ucis de maidanezi "a murit din cauza oamenilor, si nu din cauza cainilor".

Crin Antonescu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa la Cluj, ca trebuie luate imediat "toate masurile posibile" pentru rezolvarea problemei cainilor vagabonzi.

"Principial, eu nu sunt pentru eutanasiere, dar in situatia practica, ma tem ca nu avem cum sa rezolvam aceasta problema, nu avem logistica, fondurile, pentru ca s-au pierdut atatia ani, pentru ca ea se putea rezolva. Acum, ma tem ca suntem siliti sa recurgem si la eutanasiere, cu durere in suflet...", a afirmat Antonescu, potrivit MEDIAFAX.

El a mai spus ca baietelul ucis de o haita de maidanezi intr-un parc din Capitala "a murit din cauza oamenilor, si nu din cauza cainilor".

"Aceasta tragedie - copilul acesta a murit intr-un mod atat de ingrozitor din cauza oamenilor, nu din cauza cainilor", a adaugat liderul PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.