Liberalul Ovidiu Silaghi a demisionat din calitatea de deputat, anuntul fiind facut marti, in plenul Camerei, de presedintele forului legislativ, Valeriu Zgonea.

Totodata, plenul Camerei a aprobat, cu majoritate de voturi, vacantarea postului de deputat al lui Silaghi, transmite MEDIAFAX.

Luni, conducerea Camerei Deputatilor decisese sa trimita Comisiei juridice cererea procurorului general in privinta urmaririi penale a lui Ovidiu Silaghi.

Urmare a demisiei lui Silaghi din Parlament, nu mai este necesara aprobarea de catre Camera Deputatilor a declansarii urmaririi penale a acestuia.

Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat, in 19 august, Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale fata de Ovidiu Silaghi, pentru trafic de influenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.