Liviu Dragnea a spus, luni, la iesirea din sediul DNA ca a inceput studierea materiarului de urmarire penala in dosarul in care este acuzat de coruptie privind organizarea referendumului si a aratat ca era firesc sa indemne oamenii sa iasa la vot, acesta fiind rolul unei campanii electorale.

Liviu Dragnea a petrecut luni mai multe ore in sediul DNA unde anchetatorii i-au pus la dispozitie intreg dosarul referendumului in care vicepremierul este acuzat de fapte de coruptie.

Potrivit MEDIAFAX, la iesirea din sediul DNA, Dragnea a aratat ca dosarul are mai multe volume de urmarire penala, ca a inceput studierea documentelor, ca doreste sa vada toate probele pe care le au procurorii impotriva sa si ca se va prezenta de mai multe ori pentru aceasta.

Intrebat daca doreste scoaterea de sub umarire penala in acest caz, Dragnea a aratat ca in opinia sa asa ar fi firesc. "Bineinteles ca doresc sa fiu scos de sub urmarire penala, altfel inseamna ca oricine organizeaza o campanie electorala, si la nivel central, si la nivel judetean, si la nivel local, este in acea situatie, pentru ca despre asta discutam, incurajarea cetatenilor sa iasa la vot, de aici incolo fiecare intelege ce crede", a aratat Dragnea.

Intrebat daca ii este afectata activitatea de demnitar, Dragnea a spus ca, o perioada, cat va avea de studiat acest dosar, va trebui sa faca "si Guvern, si minister, si DNA".

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, el declarand ca a venit pentru a studia documentele din dosarul referendumului din 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.