Populatia Constantei, care este "libertina si liberala", nu-l va vota pe Crin Antonescu la prezidentiale daca propunerea care impune declaratiile de avere tuturor romanilor va fi mentinuta, a declarat, vineri, primarul Radu Mazare.

"Asta e o chestiune foarte relativa - ANAF va sesiza.... Pe cine vrea el? Pe cine va sesiza daca i se face o plangere cuiva, spre exemplu, daca vecinul de apartament intra cu o plasma in casa si-i face o plangere, ANAF e obligat sa-i dea curs acestei plangeri. Am discutat chestiunea cu Ponta ieri, care mi-a spus ca va fi valabila de la o valoare in sus. Nu stiu sa va spun care este valoarea veniturilor, de ordinul a o suta , o suta si ceva de mii de euro. Si atunci nu se mai adreseaza majoritatii populatiei. Pe mine asta m-a revoltat", a declarat primarul Mazare, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca, daca ANAF va obliga pe oricine sa dea declaratie de avere, populatia Constantei nu-l va vota pe Crin Antonescu, un candidat la prezidentiale care sustine o astfel de initiativa.

"Noi, politicienii dam declaratii de avere mult mai complexe decat in Europa. Dar daca Europa ne-a acuzat ca suntem corupti, acuma facem de zece ori mai mult in privinta asta decat fac ei. Daca propunerea va fi pusa doar pe cine va dori ANAF, atunci cred, asa cum cunosc eu populatia libertina si liberala a Constantei, ca nu va vota un presedinte care sustine asa ceva, ca toata populatia sa fie oricand la cheremul ANAF, obligata sa dea declaratie de avere", a mai spus Mazare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.