Presedintele Traian Basescu "da in cap, face dosar sau injura" pe oricine vrea sa munceasca in Romania, a declarat, vineri, premierul Victor Ponta subliniind ca scopul USL este de a scapa tara de "regimul Basescu" pana in 2014.

"Din punct de vedre politic, avem acelasi necaz pe care l-am avut in ultimii noua ani, si anume oricine vrea sa munceasca in Romania, apare domnul Basescu si ii da in cap sau ii face un dosar penal sau il injura pe la televizor. Cred ca am rezistat bine pana acum si o sa rezistam si mai bine de acum incolo", a spus Ponta, in deschiderea sedintei BPN al PSD, transmite MEDIAFAX.

El a aratat ca scopul politic pentru care a fost format USL este acela de a reusi pana anul viitor se scape Romania de tot ce inseamna "regimul Basescu", nu doar de Traian Basescu.

"Cred ca am facut pasi importanti. Mai sunt de facut. Ca orice regim anti-national, ca orice regim care a distrus Romania, nu e chiar asa usor cum credeam. Nu a fost suficient un vot, e vorba de o actiune pe termen lung, insa sunt absolut convins ca impreuna cu ceilalti colegi din USL vom reusi", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.