Presedintele PSD Suceava, Catalin Nechifor, a declarat, joi, ca PSD va avea in campania electorala pentru alegerile europarlamentare un comportament corect, fara atacuri, exprimandu-si increderea ca social-democratii si liberalii "nu-si vor scoate ochii".

Intrebat, intr-o conferinta de presa, daca exista riscul ca PNL si PSD "sa-si scoata ochii" in campania electorala pentru alegerile europarlamentare in conditiile in care cele doua formatiuni candideaza separat, Nechifor si-a exprimat increderea ca o asemenea situatie nu va exista.

"Sper sa nu ne scoatem ochii. Altfel, ce castigam? Doar sa ramanem cu ochii scosi", a spus liderul PSD Suceava, potrivit MEDIAFAX.

El a subliniat ca PSD isi doreste o campanie electorala corecta, fara atacuri, in care sa se explice electoratului ca au fost luate masurile corecte.

"Cel putin noi, din PSD, vrem o competitie corecta, fara a ataca, injura sau a face tot felul de intrari in transee sau sa bagam cherosen. Mergem pe o politica diferita, constructiva, prin care sa convingem oamenii ca am luat deciziile corecte", a spus liderul PSD Suceava.

Alegerile europarlamentare vor fi organizate la sfarsitul lunii mai a anului viitor, iar PSD a anuntat ca va candida pe liste separate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.