Premierul Ponta a declarat, miercuri, la ceremonia de de predare-primire a portofoliului ministerului Transporturilor catre Ramona Manescu, ca este nemultumit de modul in care se construiesc autostrazile in Romania si din acest motiv a venit la guvernare, pentru a arata cum trebuie construite.

Premierul a facut aceste declaratii dupa ce a fost intrebat de jurnalisti daca e multumit de modul cum se construiesc autostrazile in Romania.

"Nu, de aia am avenit la guvernare, ca sa arat eu cum se construiesc, ca sa arat ca se poate face si Comarnic-Brasov si Pitesti-Craiova si centura Sud, de aia am venit la guvernare. Daca eram multumit, ramaneau Boc si cu Berceanu si cu Boagiu", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca din exercitiul bugetar al UE pentru 2007-2013 se finanteaza si se vor finaliza tronsoanele Nadlac -Sibiu si Sebes-Campia Turzii, pentru care s-a lansat deja licitatia, iar impreuna cu ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, si ministrul pentru mari proiecte, Dan Sova, vor prezenta viziunea Guvernului in domeniu pentru exercitiul bugetar 2014-2020.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.