Declaratia presedintelui Traian Basescu potrivit caruia acuzatiile privind interventia sefului statului in activitatea Directiei Nationale Anticoruptie ii obliga pe ambasadorii Romaniei sa prezinte explicatii in strainatate poate reprezenta o simpla fabulatie, a afirmat premierul Victor Ponta.

"Nu cunosc asemenea lucruri, nu am fost niciodata informat de asa ceva si s-ar putea sa fie o simpla fabulatie", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca spera ca oameni politici "de varf" sa inteleaga faptul ca "nu fac niciun serviciu Romaniei facand afirmatii gratuite" de genul "presedintele i-a facut doctorului Bradisteanu dosare" sau ca "presedintele utilizeaza DNA impotriva propriului partid".

"Acestea sunt copilarii, lipsite de credibilitate, dar care pe dumneavoastra va pun in situatia de a le explica", le-a spus Basescu ambasadorilor romani, la intalnirea de la Palatul Cotroceni.

El a aratat ca, in perspectiva raportului MCV din decembrie, aceste afirmatii nu fac niciun serviciu Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.