Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, pentru "Gandul", ca nu a discutat cu premierul Victor Ponta despre nominalizarea pentru Transporturi, precizand insa ca "crede sincer" ca Nini Sapunaru este o "propunere cu multe sanse de nominalizare" in BPN al PNL.

Antonescu a precizat ca urmeaza sa discute si cu premierul Ponta, dar ca "este normal ca pe un portofoliu care revine PNL, decizia, cel putin in ceea ce priveste propunerea sa fie a PNL". Liberalul a adaugat ca "crede sincer" ca Nini Sapunaru este o "propunere cu multe sanse de nominalizare" in BPN al PNL.

"Nu m-a informat premierul ca nu este de acord cu Nini Sapunaru si nu aveam cum sa fiu informat pentru ca deocamdata premierul nu are cu ce sa fie sau sa nu fie de acord. Este normal ca premierul sa-si spuna parerea, sa-si dea acceptul pe o nominalizare pe care PNL o face, dar PNL nu a facut nicio nominalizare. Se confunda eventuale propuneri, cu nominalizarea", a afirmat Antonescu, citat de MEDIAFAX.

Liderul PNL a adaugat ca "teoretic" este dreptul premierului sa respinga "cu argumente" propunerea venita din partea conducerii PNL, dar nu crede ca se va ajunge acolo.

"Sigur vor exista intre timp discutii, este normal, avem discutii si in PNL, vrem sa evitam sa facem o propunere pe care premierul sa o respinga. Nu cred ca exista in acest moment o propunere posibila sau o nominalizare posibila pe care premierul sa o poata respinge pentru ca nu luam in calcul decat propuneri fezabile, cu oameni care nu ofera motive sa fie respinsi", a spus Antonescu.

Citeste si: Ponta nu-l are la suflet pe Sapunaru: Vrea o alta nominalizare la Transporturi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.