Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu considera ca Nini Sapunaru nu are experienta necesara pentru postul de ministru al Transporturilor si spune ca nu se astepta ca liberalii sa faca "o propunere care sa poata fi apreciata".

Sulfina Barbu a declarat, la RFI, ca nu a fost surpinsa de nominalizarea lui Nini Sapunaru la Transporturi, scrie MEDIAFAX.

"Nici nu aveam foarte mari asteptari de la Partidul National Liberal si de la USL, pentru ca, vazand garnitura de ministri pe care au promovat-o, nu aveam asteptari ca acum sa vina cu o propunere care intr-adevar sa poata fi apreciata", a spus ea.

Vicepresedintele PDL considera ca Nini Sapunaru nu are experienta necesara pentru postul de ministru al Transporturilor.

"Din pacate, conform obiceiului USL, avem promovati oameni care nu neaparat ca au experienta in domeniul respectiv, ci probabil sunt bine pozitionati politic si atat", a sustinut Barbu.

"Nu am fost surprinsa, din partea USL chiar nu ma mai surprinde nimic", a mai spus Sulfina Barbu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.