uroparlamentarul Cristian Preda considera ca invitatia lui Victor Ponta de a discuta chestiuni economice cu PDL "nu este o capcana", ci "doar un gest politicianist", prin care premierul ar dori sa il "izoleze" pe presedintele Traian Basescu.

"Invitatia lui Victor Ponta de a discuta chestiuni economice cu PDL nu e o capcana. E doar un gest politicianist. Premierul nu are vreun interes pentru economie si nu PDL e «dascalul» care i-l va starni. El nu are nevoie nici de sprijin in Parlament si cu atat mai putin in guvern. Alianta cu PNL & Voiculescu e solida", sustine Preda, intr-o postare pe blogul personal.

El apreciaza ca, invitand PDL la discutii, Victor Ponta "doreste, in schimb, sa il izoleze pe Basescu".

"El spera ca PDL va merge la consultari, pentru a putea spune dupa aceea ca singurul actor politic nefrecventabil e Basescu. Din punctul de vedere al celui mai celebru discipol al lui A. Nastase, acceptarea invitatiei de catre PDL ar fi un soi de justificare pentru blocarea coabitarii. Vedeti, ar putea spune Ponta, eu am dialog si cu adversarii, doar cu Basescu nu se poate intelege nimeni", continua Preda.

"Are ceva de castigat PDL dintr-un asemenea scenariu? Daca Blaga, Predoiu & comp. vor sa oficializeze ceea ce afirma in spatele usilor inchise, si anume despartirea definitiva de Basescu, intalnirea va avea loc. Daca nu, nu", mai este de parere europarlamentarul, in prezent suspendat din PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.