Premierul Victor Ponta a declarat ca liderii USL vor instala tabele electronice la sediiile PSD, PNL si PC pentru a numara zilele ramase din mandatul de presedinte al lui Traian Basescu.

"Am vorbit si cu Antonescu si vom avea la sediile PSD, PNL, PC, peste tot, o tabela electronica cu cat a mai ramas", a declarat Ponta, potrivit evz.ro.

"Eu calculez in zile cat mai am cu Basescu. Fiind o fire optimista calculez cate zile mai sunt din decembrie 2004 si cate rele a facut de atunci, ca eu nu sunt caz special, domnul Tariceanu poate sa va spuna cat de mult l-a sabotat, la domnul Boc avem cazuri cand el zicea una, Basescu alta si ramanea ca Basescu. Pana la urma e vorba de Romania, avem o cruce de dus de 10 ani. AMR 68 de saptamani si trebuie sa facem tot posibilul sa nu-l lasam sa faca foarte mult rau, prin natura domniei sale. Nu cred ca exista un singur om, poate doamna Udrea, care poate spune ca Basescu i-a facut bine. Se foloseste de oameni. Sunt pregatit sa rezist cele 68 de saptamani", a mai adaugat premierul, la Antena 3.

Intrebat ce crede ca va face Traian Basescu dupa terminarea mandatului de presedinte, premierul Victor Ponta a raspuns ca spera sa-l vada dand socoteala in fata magistratilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.