PDL apreciaza ca Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, a fost un exemplu de lider comunitar, un promotor al identitatii si traditiilor rome, dar si un modernizator care a transmis in comunitatea roma un mesaj in care valoarea educatiei joaca un rol esential.

"PDL a primit cu profunda tristete vestea incetarii din viata a lui Florin Cioaba. Lider al comunitatii rome, Florin Cioaba s-a ocupat o viata intreaga de situatia romilor pe care a prezentat-o cu incomparabila daruire. Florin Cioaba a luptat cu succes impotriva prejudecatilor si a promovat valorile culturale ale romilor. A fost un exemplu de lider comunitar si un promotor al identitatii si traditiilor rome. Florin Cioaba a fost un modernizator care a transmis in comunitatea roma un mesaj in care valoarea educatiei joaca un rol esential", se arata intr-un comunicat al PDL remis duminica agentiei MEDIAFAX.

PDL transmite sincere condoleante familiei si apropiatilor lui Florin Cioaba.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Citeste si: Familia lui Florin Cioaba: Nu avem bani pentru factura de spital. Cerem ajutor Statului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.