Brevetul de comandant de nava al presedintelui Traian Basescu a fost reconfirmat, vineri, dupa ce a fost supus unui test de a scoate o nava din Portul Rotterdam si a o ancora in larg.

Traian Basescu a sustinut, vineri, o testare pe un simulator de navigatie, la Centrul de simulare al CERONAV din Constanta, pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava, scrie MEDIAFAX.

La iesire, intrebat de jurnalisti daca i-a fost reconfirmat brevetul de comandant de nava, Basescu a raspuns: "Da", adaugand: "A fost normal, pentru mine nu poate fi ceva spectaculos".

De asemenea, el a afirmat ca brevetul sau este "pentru nava mai mare de 3.000 de tone, pentru orice tonaj".

Presedintele Traian Basescu afirma, joi, ca a invatat pana la ora 6.00 dimineata pentru acest test si ca ar fi rusinos sa il pice. El mai spunea ca a inceput cursurile pentru reconfirmarea brevetului de comandant de nava pentru ca este vorba despre sentimentul sau de siguranta: "Fac parte din sentimentul meu de siguranta. Stiu ca am o meserie foarte buna. E o invitatie si catre alti politicieni ca inainte sa faca politica sa fie foarte buni in meseria lor".

Basescu: E mai usor sa conduci o nava decat o tara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.