Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca la partid nu s-a primit vreo cerere din partea Elenei Basescu de a candida pentru un nou mandat la alegerile europarlamentare de anul viitor.

Blaga a fost intrebat daca a avut vreo discutie cu Elena Basescu si daca aceasta si-a manifestat intentia de a candida la europarlamentare din partea PDL.

"Nu. Nu avem o astfel de cerere din partea domniei sale. De altfel,noi la Baia Mare o sa stabilim forma finala a criteriilor dupa care vom finaliza lista pentru alegerile europarlamentare", a raspuns Blaga, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca aceste criterii au fost trimise in urma cu doua luni in teritoriu si a precizat ca la Colegiul Director de sambata, de la Baia Mare, se va discuta atat despre aceste criterii, cat si despre guvernul alternativa al PDL si procedura de desemnare a candidatului partidului la Presedintie.

Blaga a facut aceasta declaratie inainte de sedinta BPN al PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.