Presedintele Traian Basescu a facut o baie de multime, vineri seara, in statiunea Mamaia, el fotografiindu-se si vorbind cu turistii.

Traian Basescu a ajuns, vineri, in jurul orei 18.00, in Portul Militar Constanta, unde a vizitat expozitia dedicata Regelui Ferdinand I al Romaniei, la bordul Fregatei "Regele Ferdinand".

Ulterior, seful statului a plecat la Mamaia, el oprindu-se, alaturi de sotia lui, Maria, in centrul statiunii unde s-a fotografiat cu turistii si constantenii care se aflau pe faleza.

Potrivit MEDIAFAX, Basescu nu a refuzat nicio solicitatre in acest sens, insa prioritate au avut copiii, pe cei mai mici luandu-i in brate si indrumandu-i sa se uite in directia camerei.

La un moment dat, cantaretul Nelu Ploiesteanu, care sustinea un concert la un local din statiune, a venit sa-l salute pe seful statului.

Intrebat cum i se pare statiunea Mamaia, Basescu a raspuns: "Este aglomerata, toata lumea se distreaza foarte bine, este vacanta".

De asemenea, intrebat ce va face in weekend, seful statului a spus: "Incerc si eu sa traiesc, fara voi daca se poate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.