Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, dupa ce a avut o discutie cu presedintele PDL Vasile Blaga, ca "poate lucra foarte bine" cu Blaga pentru schimbarea guvernarii USL si ca democrat-liberalii care au plecat la Partidul Miscarea Populara nu au fost trimisi de ea.

Udrea a precizat ca s-a intalnit la mijlocul acestei saptamani cu presedintele PDL, Vasile Blaga, pentru a-si lamuri punctele de vedere, dupa ce unii reprezentanti ai PDL au criticat-o pe Elena Udrea.

"M-a sunat domnul Blaga si am convenit sa ne vedem. Ne-am vazut si fiecare si-a spus punctul de vedere. Reprosul la adresa mea, pe care il aveau unii colegi din fruntea partidului, era ca pleaca colegi la Miscarea Populara. Eu am spus ca pleaca nu pentru ca ii trimit eu acolo, ci pentru ca sunt printre sustinatorii presedintelui Traian Basescu. Am spus ca nu plec din PDL, ca daca vroiam sa plec plecam pana acum, dar ca in acelasi timp nici nu este util pentru PDL sa fim in opozitie cu presedintele Basescu si cu Miscarea Populara", a spus Elena Udrea pentru MEDIAFAX.

Udrea a aratat ca i-a spus lui Blaga care ar fi, in opinia sa, solutia, si anume "un singur proiect de dreapta in care sa se implice toate partidele de centru-dreapta si care sa fie girat de presedintele Basescu". Elena Udrea considera ca Traian Basescu este "singurul care poate sa unifice centru-dreapta in acest moment".

"Am spus ca acesta este punctul meu de vedere si daca reprosul este ca sunt printre sustinatorii presedintelui Traian Basescu mi-l asum, dar ca solutia este sa fim impreuna cu Traian Basescu. PDL si Traian Basescu, Forta Civica trebuie sa fie in acelasi proiect", a adaugat Udrea.

Elena Udrea a mai spus ca ea poate sa lucreze foarte bine cu presedintele PDL, Vasile Blaga, obiectivul fiind schimbarea guvernarii USL.

"Sunt multi colegi care nu au de treaba, se trezesc vorbind. Eu cu domnul Blaga putem sa lucram foarte bine, obiectivul este sa reusim sa schimbam guvernarea USL", a afirmat Udrea.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca a avut miercuri o intalnire cu Elena Udrea, in care aceasta si-a declarat "devotamentul fata de partid" si a aratat ca nu o intereseaza o alta constructie politica.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.