Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, il avertizeaza pe premierul Victor Ponta ca, daca nu publica HG 526/2013 privind privatizarea CFR Marfa, va depune plangere penala impotriva sa pentru "abuz in serviciu contra intereselor publice".

Presedintele PMP i-a trimis, vineri, o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta.

"In primul rand vreau sa va urez bun venit din concediu. In al doilea rand doresc sa va atrag atentia ca sunt cateva probleme restante si cateva prioritati pentru Romania pe care Guvernul pe care il conduceti le-a neglijat in ultima perioada", se arata in scrisoarea lui Tomac, remisa agentiei MEDIAFAX.

Liderul PMP enumera problemele la care face referire, intre care privatizarea CFR Marfa, rata somajului, rata de absorbtie a fondurilor europene, Acordul de parteneriat cu Comisia Europeana, perspectiva de introducere de noi taxe, revizuirea Constitutiei.

"Dintre acestea, chestiunea cea mai arzatoare este finalizarea procesului de privatizare a CFR Marfa. Din acest motiv, imi permit sa va avertizez ca, in cazul in care veti obstructiona in continuare publicarea in Monitorul Oficial a HG nr.526 din 24.07.2013, voi depune o plangere penala impotriva dumneavoastra, in calitate de prim-ministru, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice", ii scrie Eugen Tomac premierului Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.