Presedintele Traian Basescu a criticat, miercuri, la Arad, oprirea lucrarilor la cele doua pasaje rutiere de pe centura de nord-vest a orasului, parte din DN 7, afirmand ca acestea trebuie sa fie o prioritate a Guvernului, in conditiile in care acel drum asigura traficul greu dinspre si spre Europa.

Seful statului a declarat, la finalul intrevederii de la Primaria Arad cu edilul Gheorghe Falca si cu alti reprezentanti ai autoritatilor locale, ca oprirea lucrarilor la pasajele de pe centura de nord-vest a orasului - parte din DN 7 - "arata lipsa de capacitate de a stabili prioritatile", transmite MEDIAFAX.

"Mergeti la pasajul de peste calea ferata de pe centura Aradului si vedeti ca traficul e fluid pana la calea ferata si de acolo se formeaza un kilometru-doi de coada de camioane. Nu e posibil, mai ales ca pasajele sunt ridicate, lucrarea e 80 la suta facuta", a spus Traian Basescu.

El s-a referit la cele doua pasaje si anterior, cand s-a aflat pe santierul autostrazii Nadlac-Arad, spunand ca a vazut pe centura doua pasaje peste calea ferata la care sunt sistate lucrarile si "niste cozi ingrozitoare in preajma caii ferate".

Miercuri la pranz, seful statului a vizitat santierul autostrazii Nadlac-Arad, unde lucrarile au fost oprite, dupa care a mers la Primaria Arad, unde s-a intalnit cu primarul Gheorghe Falca, care este finul sau.

Citeste si: Basescu: Autostrada Arad-Nadlac, emblema neputintei si a proastei guvernari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.