Deputatul PDL Elena Udrea a spus, marti, la Acasa TV, ca fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, va naste cu siguranta in Romania si ca este asistata permanent de un medic din tara, mentionand ca aceasta se simte bine si toata lumea asteapta sa vina noul membru in familia Basescu.

Udrea a povestit ca vorbeste aproape in fiecare zi cu Elena Basescu si a spus ca aceasta este "o mamica frumoasa si tanara" si ca toata lumea abia asteapta sa se intample fericitul eveniment si sa vina un nou membru in familia Basescu.

"Am vorbit aproape in fiecare zi cu ea. E minunat. Este o mamica frumoasa si tanara. Abia asteapta toti, si eu abia astept, sa se intample fericitul eveniment. Se simte bine, din cate imi dau seama, si mai e putin si va fi un nou membru in familia Basescu. Eu ma bucur ca este fata, sigur ca se bucura si parintii si bunicii", a spus Elena Udrea, adaugand ca ii va face mare placere sa-i cumpere celei mici "tot felul de jucarioare".

Potrivit MEDIAFAX, ea a aratat ca Elena Basescu cu siguranta va naste in Romania, fiind asistata de un medic din tara.

"Cu siguranta va naste in Romania, este asistata permanent de un medic din Romania, de o doamna medic din Romania, deci, in mod cert in Romania", a spus Udrea.

Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, este insarcinata cu o fetita, nasterea fiind asteptata in septembrie.

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat la B1TV, in luna iunie, daca va avea un nepotel sau o nepotica, el raspunzand: "Spre marea mea bucurie, nepotica".

Intrebat cand va avea loc botezul, presedintele a raspuns: "Prin octombrie".

Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au casatorit, in septembrie 2012, la cateva zile dupa revenirea la Palatul Cotroceni a presedintelui Traian Basescu, care a fost suspendat doua luni in vara anului trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.