Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca nu este ingrijorat de faptul ca parlamentari PDL se intalnesc la mare cu presedintele Traian Basescu, dar ca nici nu exclude plecarea unor parlamentari democrat-liberali la Partidul Miscarea Populara.

Intrebat daca il ingrijoreaza ca parlamentari ai PDL se intalnesc la mare cu presedintele Traian Basescu, Vasile Blaga a raspuns: "Nu".

Intrebat de asemenea daca exclude plecarea unor parlamentari PDL catre Partidul Miscarea Populara, Blaga a spus: "Eu nu exclud nimic. Eu stiu care sunt obiectivele PDL, iar daca unul sau altul are un anumit obiectiv in viata, foarte bine, sa si-l atinga".

Potrivit MEDIAFAX, deputatul PDL Ciprian Rogojan, cunoscut drept Cici de la trupa Sistem, a postat duminica, pe contul sau de Facebook, fotografii in care apare alaturi de presedintele Traian Basescu pe o ambarcatiune. In fotografii, seful statului apare imbracat doar in pantaloni scurti si avand o sapca pe cap.

In una dintre fotografii apare si mana unei femei cu manichiura roz. Rogojan nu face referire la persoanele care se mai afla pe ambarcatiune.
Pe de alta parte, vineri si deputatul PDL Elena Udrea a postat o fotografie de la o plimbare pe mare cu velierul Amfora, impreuna cu mai multe persoane, intre care si deputatul Rogojan.

Ciprian Rogojan a postat fotografiile cu Traian Basescu impreuna cu un text.

"L-am privit intotdeauna ca pe un lider. Unul de care te apropii cu emotia de a nu gresi si de a te ridica la nivelul remarcilor sale spirituale. Mereu l-am asociat cu imaginea presedintelui suficient de puternic pentru a trece de doua tentative de suspendare, un presedinte care s-a impus si s-a facut respectat in fata institutiilor statului. Recent, am avut surpriza sa constat ca Traian Basescu este mult mai ancorat (ca tot am fost la mare) in realitatile prezente decat am fi tentati sa credem. L-am intalnit in largul marii, unde, departe de scutul SPP-istilor, se destindea cu salupa. A urcat pe vasul pe care eram si, la cat de firesc m-a salutat, pret de cateva secunde am avut impresia ca ne dadusem intalnire in acel loc. Ca ne stiam de cand lumea si ca astepta sa ii aduc vesti de acasa. A fost ceea ce asteptam sa vad in spatele costumului prezidential. Un om direct, simplu in exprimare, cu o memorie debordanta, care dadea impresia ca stie fiecare colt din tara asta, cu bune, cu rele, un om in a carui privire iti citesti raspunsul propriilor intrebari nerostite. Avea o replica pentru orice. Am povestit de toate. De la politica, la Maramures si tot ce poti vorbi cu un om in... largul marii", scrie deputatul PDL.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

El relateaza ca a vorbit cu Traian Basescu si despre muzica, acesta aratandu-se dezamagit de faptul ca Rogojan a renuntat la Sistem.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.