Presedintele Traian Basescu si sotia sa Maria s-au aflat din nou, vineri seara, pe litoral si au mers la restaurantul Ciresica din statiunea Olimp.

Dupa ce vineri dimineata a convocat CSAT pentru discutii privind privatizarea CFR Marfa, vineri seara seful statului s-a reintors la vila de protocol de la Neptun, iar in jurul orei 21.00, alaturi de sotie, a mers la restaurantul Ciresica, unde au petrecut pana aproape de miezul noptii.

Cei doi au fost insotiti de fiica cea mica, de sotul acesteia, de fratele presedintelui, Mircea Basescu si de sotia acestuia. Ei au dansat de mai multe ori pe melodiile interpretate de Gheorghe Gheorghiu, iar presedintele s-a fotografiat cu toti cei care i-au solicitat acest lucru.

Cuplul prezidential a parasit restaurantul aproape de miezul noptii, la fel ca si invitatii lor, la plecare Traian Basescu spunand ca a fost o seara placuta, agreabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.