Deputatul PDL Elena Udrea critica declaratia premierului Victor Ponta potrivit careia el se ocupa de paine, iar presedintele Traian Basescu de circ.

""Eu ma ocup de paine, Presedintele de circ"!!! zise Victor Ponta in timp ce executa cu mare talent o acrobatie la trapez, iar dedesubt, pe arena, se invarteau zebre, ponei si maimute! Acum mai bine de un an, cand cei mai multi apreciau prestatia mediatica a Premierului, am spus ceva ce astazi este evident pentru toata lumea. Victor Ponta este doar comunicare. Nu doar ca nu are niciun continut, dar este definit de obsesia mediatica", a declarat Udrea pe Facebook.

Udrea sustine ca, de cand este prim-ministru, Ponta nu a realizat mai nimic.

"Nicio realizare, multe promisiuni neonorate, esecuri majore in fruntea Guvernului, toate acoperite de circ! Circ mediatic, pe care, oricat de buna ar fi strategia consilierilor englezi, nu le-ar putea reusi atat de bine fara un talent nativ de exceptie! Pe multi altii, chiar oameni politici, jena, rusinea, bunul simt, teama de ridicol, onoarea, i-ar opri sa faca precum Ponta. Pe el nu il opreste nimic", a mai adaugat deputatul PDL.

"Dupa circul de vara trecuta jucat pe scena Europei, dupa circul privatizarii Oltchim, circul de la Mechel, acum cel de la CFR Marfa, dupa ce ai transformat in circ problema fondurilor europene alocate Romaniei sau aducerea in tara a lui Omar Hayssam, sa ii acuzi pe altii de ceea ce tu faci permanent, ei, uite tupeu si aroganta! Problema este, ce castiga tara cu Victor Ponta in rol de mare clovn?!", a concluzionat Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.