PDL cere Guvernului ca la rectificarea bugetara sa vina cu solutii pentru relansarea economica si crearea de locuri de munca, prin repornirea investitiilor, simplificarea Codului fiscal, eliminarea coruptiei, respectarea promisiunilor electorale, a declarat luni prim-vicepresedintele Andreea Paul.

Potrivit MEDIAFAX, Paul a spus, dupa sedinta BPN al PDL, ca guvernul USL a agravat problemele saraciei si somajului si ca "aventurierii USL duc Romania spre dezastru".

"PDL solicita Guvernului Ponta ca la rectificarea bugetara sa vina cu solutii pentru relansarea economica si crearea de locuri de munca", a spus Paul, aratand ca trebuie ca USL sa reporneasca investitiile, sa-si respecte promisiunile electorale. cum ar fi diminuarea CAS si TVA.

Ea a adaugat ca PDL cere Guvernului sa reia dialogul cu mediul de afaceri si partidele de opozitie. Ea a mai spus ca trebuie eliminata coruptia din sistem si simplicate Codul fiscal si Codul de procedura fiscala, aratand ca in 15 luni Guvernul Ponta a modificat de 24 de ori aceste coduri.

"PDL nu poate asista pasiv la o rectificare bugetara in care se pregateste taierea investitiilor", a mai spus Paul, aratand ca investitiile scad, taxele cresc, birocratia si cumetria USL cresc, iar haosul fiscal paralizeaza economia.

Potrivit lui Paul, Guvernul USL are la indemana masurile de relaxare fiscala propuse de PDL, ea aratand ca doar prin eliminarea poverii fiscale se pot reporni investitiile si crea locuri de munca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.