Partidul Miscarea Populara sustine ca Victor Ponta, in calitate de ministru interimar al Transporturilor si prim ministru, trebuie sa duca la bun sfarsit privatizarea CFR Marfa.

"Partidul Miscarea Populara considera ca Dr. Victor Ponta, in calitate de ministru interimar al Transporturilor si prim ministru, trebuie sa duca la bun sfarsit privatizarea CFR Marfa. Dupa plecarea condamnatului Fenechiu, seful celui mai cinstit Guvern a intrat in panica. De cateva zile, Dr. Victor Ponta incearca disperat sa arunce responsabilitatea privatizarii CFR Marfa in curtea CSAT si a presedintelui Traian Basescu. Mai nou, Dr. Ponta a gasit un alt tap ispasitor: Miscarea Populara. Insinuarea ca dl. Gruia Stoica, patronul GFR si castigatorul procedurii de privatizare a CFR Marfa, ar fi prigonit fiindca nu s-a inscris in Partidul Miscarea Populara este de un ridicol desavarsit", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit PMP, singura tehnica deprinsa de premierul Victor Ponta este "minciuna".

"Dr. Victor Ponta, maturizati-va! In privatizarea CFR Marfa, singurii parteneri sunt Guvernul Romaniei si omul de afaceri Gruia Stoica. Asumati-va acest lucru si responsabilitatile care va revin! Miscarea Populara nu are nimic de-a face nici cu dl. Gruia Stoica, nici cu actiunile condamnatului Fenechiu si in niciun caz nu poate servi ca alibi al incompetentei Guvernului Victor Ponta. Ne bucura insa ca, desi Partidul Miscarea Populara nu a implinit nici o saptamana, il deranjeaza deja pe seful "celui mai cinstit Guvern". Este dovada ca ne facem datoria de partid de opozitie, expunand fara menajamente iresponsabilitatea si incompetenta guvernarii USL, pe care cu greu le mai poate acoperi singura tehnica deprinsa de premierul Victor Ponta: minciuna", se precizeaza in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.