Consiliul Superior al Magistraturii va sesiza Inspectia Judiciara cu o cerere de aparare a independentei justitiei in legatura cu afirmatiile facute in cadrul unor emisiuni ale postului de televiziune Antena 3 privind ancheta pentru presupuse fapte de santaj, au declarat, vineri, oficiali ai CSM.

Sesizarea este in lucru, urmand sa fie trimisa Inspectiei Judiciare, cel mai probabil, luni, au precizat oficialii Consiliului Superior al Magistraturii, transmite MEDIAFAX.

Sursele citate au precizat ca afirmatiile facute in cadrul unor emisiuni ale postului de televiziune Antena 3 pun presiune pe procurorii care ancheteaza dosarul de santaj.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, joi, ca SC Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, in dosarul in care sunt cercetati Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group si SC Intact Publishing SRL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.