Premierul Victor Ponta s-a urcat joi seara, dupa deschiderea oficiala a Raliului Sibiului, intr-o masina de competitie, alaturi de pilotul Titi Aur, pentru a face turul orasului, impreuna cu celelalte echipaje din concurs, el spunand insa ca nu va participa oficial la raliu.

Victor Ponta s-a urcat joi seara, la Sibiu, intr-o masina de raliu, impreuna cu pilotul Titi Aur, notata cu numarul 0, cu care a strabatut centrul orasului, alaturi de ceilalti participanti la concurs, transmite MEDIAFAX.

Potrivit organizatorilor Raliului Sibiului, echipajele participante la raliu vor porni vineri in competitia oficiala, in functie de timpul obtinut in cursa din centrul orasului din aceasta seara.

Premierul Ponta a anuntat, joi seara, intr-o conferinta de presa, ca nu va participa oficial in competitie, dar, impreuna cu Titi Aur, va parcurge, vineri, traseul, pentru a verifica siguranta acestuia inainte de sosirea competitorilor.

Impreuna cu pilotul Titi Aur, premierul va transmite un mesaj pro-siguranta rutiera, de promovare a sigurantei in trafic si evitarea vitezei excesive, in cadrul unei campanii demarate de Federatia Internationala de Automobilism.

"Vom participa impreuna cu Titi Aur, in deschiderea raliului, pentru promovarea sigurantei rutiere. Romania nu are, din pacate, o cifra imbucuratoare in statistici, 2.000 de persoane isi pierd anual viata in accidente de masin. Ca si premier, am propus modificari la codul rutier, care vor fi aprobate in septembrie, pentru inasprirea conditiilor", a declarat Victor Ponta, inainte de a porni in cursa din centrul Sibiului.

Ponta a mai anuntat ca sambata va fi prezent la raliu, dar doar in calitate de spectator.

Dupa incheierea cursei, Victor Ponta a facut o "baie de multime", s-a fotografiat cu cei care asistau la eveniment, pregatindu-se apoi sa participe la o gala de caritate la Muzeul Brukenthal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.