Premierul Victor Ponta, aflat in vizita de lucru in Spania, afirma ca nu doreste sa comenteze in niciun fel ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, deoarece ii este indiferent ce anume a spus seful statului, adaugand: "Sa fie sanatos presedintele!".

"Nu comentez in niciun fel, mi-e indiferent ce a zis presedintele. Sa fie sanatos presedintele!", a raspuns Ponta la insistentele presei de a comenta declaratiile presedintelui, relateaza MEDIAFAX.

Premierul Ponta sustine ca din datele de pana in prezent nu rezulta nimic in neregula cu vanzarea CFR Marfa, dar ca nu este exclus sa fie intocmit un dosar penal la sugestia televizata a presedintelui Basescu pentru castigatorul licitatiei, deoarece asa se intampla cu cine il "supara" pe acesta.

"Presedintele sa isi vada de treaba lui, nu cred ca intra in atributiile presedintelui Romaniei sa controleze ce fac firmele din Romania. faptul ca are o gandire antiromaneasca, ca spune tot timpul ca nu vrea sa castige o companie din Romania, ci una din strainatate....de ce Basescu isi baga nasul prin conturile firmelor ? Ca sa apara la televizor, are legatura cu partidul ala politic de doi bani pe care il face la Cotroceni", a spus Ponta la RTV.

El a sustinut ca, potrivit datelor de pana in prezent, nu este nimic in neregula cu privatizarea CFR Marfa, lucru confirmat de consultanti si parteneri internationali.

"Nu m-ar mira insa, in buna traditie a activitatii lui Basescu, sa se trezeasca firma sau proprietarul firmei cu ceva dosare penale, ca cine in supara pe Basescu, i se face cate un dosar penal. Ne-am obisnuit sa avem dosare penale facute la sugetia televizata a presedintelui", a adaugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.