Fostul senator Mircea Andrei, liderul PDL Arges, a declarat, luni, ca a demisionat din partid, el motivand prin faptul ca Vasile Blaga si conducerea PDL "au uitat ca exista judetul Arges".

"Mi-am dat demisia din PDL pentru ca domnul Blaga si conducerea PDL au uitat ca exista judetul Arges si am tinut sa le aduc aminte", a precizat Mircea Andrei pentru MEDIAFAX.

El a spus ca, inainte de a-si da demisia din PDL, a condus sedinta Consiliului de Coordonare al Organizatiei PDL Arges, care a decis excluderea a 22 de primari din partid, pe motiv ca acestia si-au dat demisia din functiile politice si nu mai vor sa activeze politic.

"22 de primari au fost exclusi de Consiliul de Coordonare al Organziatiei PDL Arges, pentru ca au declarat ca nu mai vor sa activeze politic si si-au dat demisia din functiile politice. Dupa aceasta chestiune, au fost exclusi din partid. Trebuia tinuta sedinta Consiliului de Coordonare de cineva si eu am tinut-o, iar apoi mi-am depus demisia", a precizat Mircea Andrei.

Excluderea celor 22 de primari si demisia lui Mircea Andrei au avut loc la doar o zi dupa vizita presedintelui Traian Basescu in Arges.

De altfel, in mediul politic din Arges se vorbeste despre faptul ca acesti primari s-ar indrepta spre Miscarea Populara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.