Presedintele Traian Basescu a plecat, duminica, de la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, dupa ce a facut o baie de multime, a cantat, alaturi de alti participanti, "Noi suntem romani" si a primit diverse obiecte artizanale si palinca traditionala de la comerciantii prezenti la eveniment.

Presedintele Traian Basescu a petrecut, duminica, aproximativ doua ore la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, unde a facut o baie de multime, s-a fotografiat si salutat cu participantii si chiar a glumit despre amintirile pe care le are de la editiile anterioare ale evenimentului la care a participat, transmite MEDIAFAX.

El a povestit ca a "targuit-o" aici pe sotia primarului din Arad, Gheorghe Falca, in 2002, cei doi fiind finii de cununie ai sefului statului.

Traian Basescu a vizitat targul mesterilor populari organizat in cadrul evenimentului si a primit cadouri constand in obiecte artizanale traditionale, dar si o sticla de palinca, in interiorul careia era realizata o sculptura din lemn.

Seful statului a asistat si la o parte din spectacolul de muzica populara organizat in cadrul manifestarilor, stand in multime, in apropierea scenei, iar la un moment dat si-a pus la gat o esarfa tricolora si a cantat impreuna cu oamenii "Noi suntem romani".

Basescu a dorit sa isi cumpere o clatita de la taraba unui producator local, insa acesta i-a oferit-o gratuit.

Presedintele Traian Basescu a declarat, inainte de a pleca de la Targul de Fete, ca aceste evenimente traditionale trebuie pastrate.

Traian Basescu a plecat dupa ora 13.00 de pe Muntele Gaina, dar nu a spus unde urmeaza sa mearga din judetul Alba.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.