Presedintele Traian Basescu apare, in fotografii publicate pe un site de socializare, tinand in brate o pisica, iar una din imagini e insotita de mesajul "cu pisicutzu", fotografia starnind comentarii si trimiteri la apelativul "pisicut" pe care seful statului l-a folosit referitor la Victor Ponta.

Presedintele Traian Basescu apare, duminica, pe pagina oficiala a sustinatorilor sai de pe Facebook, "Alaturi de Presedintele Nostru", tinand in brate si mangaind o pisica alba, iar una dintre imagini este insotita de mesajul "cu pisicutzu", transmite MEDIAFAX.

Mesajul si fotografiile i-au facut pe multi dintre sustinatorii lui Traian Basescu de pe aceasta pagina sa posteze mesaje in care intreaba cum se numeste pisicutul. "Cum il cheama? Ponta?", "l-a prins pe Felix...motanul" sau "Felix Motanul" sunt cateva dintre mesajele postate de diferiti internauti la cele doua fotografii.

Comentariile fac trimitere la apelativul "pisicut" pe care seful statului l-a folosit in 2012 intr-o descriere a lui Victor Ponta, dar si la numele de cod "Felix" pe care l-ar fi avut Dan Voiculescu ca posibil colaborator al Securitatii.

In anul 2012, Traian Basescu declara, intr-o emisiune televizata, ca Victor Ponta se comporta "ca un pisicut" in intalnirile pe care le are cu el.

Traian Basescu a petrecut noaptea de sambata spre duminica la o pensiune de trei margarete din comuna Vidra, din Muntii Apuseni, pensiune care are ca mascote doua pisici albe.

Duminica, seful statului participa la Targul de Fete de pe Muntele Gaina.

Sursa foto: Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.