Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, ca Armata Romana executa doar misiuni legale, el precizand totodata ca nu doreste ca Armata sa fie implicata in dispute politice.

Intrebat daca Armata a fost implicata in aducerea in tara a lui Omar Hayssam, ministrul Apararii a raspuns: "Armata executa misiuni legale. Sigur ca operatiuni de genul acesta, care il privesc pe Omar Hayssam, au un anumit grad de confidentialitate si Armata, legat de ce declara presedintele Basescu, nu executa decat misiuni legale si nu vreau ca Armata sa fie implicata in dispute politice".

Potrivit MEDIAFAX, Dusa a facut aceasta declaratie dupa ce a zburat impreuna cu premierul Victor Ponta cu un avion de tip Spartan, de Ziua Aviatiei Romane.

Intrebat, in acest context, care a fost penultima misiune pentru un avion militar de tip Spartan, ministrul a raspuns: "Cei care sunt abilitati de lege au acces la aceste documente si la timpul respectiv vor face precizari".

Citeste si: Ponta: Aducerea lui Hayssam a fost autorizata de Guvern, nu pot spune povesti cu Rambo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.