Nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor este o dovada de "inconstienta politica", afirma deputatul PDL Elena Udrea, potrivit RFI, ea mentionand ca sansele pentru un raport MCV pozitiv sunt "nule".

Elena Udrea critica nominalizarea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor: "Mie mi se pare o prostie colosala atat a liberalilor, cat si a premierului! Sa vii cu propunerea domnului Silaghi la Ministerul Transporturilor, dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat cu condamnarea fostului ministru Fenechiu, sa vii cu un alt ministru cu probleme cu justitia, cu probleme mari de imagine, care la un moment dat in mandatul trecut a fost retras tocmai datorita acestor probleme mi se pare o dovada de inconstienta politica".

Potrivit MEDIAFAX, deputatul PDL se mira ca premierul Victor Ponta a acceptat propunerea liberalilor pentru postul de ministru al Transporturilor: "Ma mir de premier, pentru ca il cunoastem pe domnul Victor Ponta si stim ca este extrem-extrem de atent la propria imagine. Nu stiu cum a acceptat propunerea aceasta a liberalilor, de care inteleg din ce a aparut in presa ca nici Partidul National Liberal nu este multumit, nu este satisfacut si ei isi dau seama ca este o greseala majora pe care PNL-ul o face (...). Nu stiu ce va face presedintele, vom vedea zilele urmatoare".

Elena Udrea cere ca la Ministerul Transporturilor sa fie numit un om care sa poata finaliza procesul de privatizare de la CFR Marfa: "La Ministerul Transporturilor a pornit un proces extrem de important, cel al privatizarii CFR Marfa. Cred ca este obligatoriu ca la Ministerul Transporturilor sa vina cineva care sa fie capabil sa finalizeze acea privatizare (...). Apar acum detalii din procesul de privatizare, aflam ca vor fi disponibilizati doua mii de oameni, ca firma care a castigat nu-si asuma nici o obligatie de investitie. Deci este din nou o privatizare cu cantec a Guvernului USL".

Potrivit lui Udrea, sansele unui raport MCV pozitiv sunt nule.

"Daca va amintiti, cand presedintele Traian Basescu a sesizat public si i-a cerut domnului Ponta sa nu vina cu Fenechiu in Guvern, pentru ca are probleme cu justitia, s-a spus ca deocamdata beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, este un proces, sansele sunt sa se termine pozitiv, ba chiar speram ca asa se va termina. Ei, uitati ca am avut o condamnare, o premiera, din pacate negativa, un nou record negativ al Guvernului USL, un ministru in functie condamnat penal, sansele unui raport pozitiv MCV sunt nule, in conditiile in care iti asumi sa vii cu oameni cu astfel de probleme majore, sunt probleme legale pe care oamenii acestia le au. Plus ca dovedeste o lipsa de resurse a PNL-ului".

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.