Deputatul liberal Ovidiu Silaghi a declarat, marti, dupa ce a fost propus de conducerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, ca i se pare "absolut normal" ca presedintele Traian Basescu sa se gandeasca la nominalizarea sa, el aratand ca nu crede ca acesta sa aiba ceva impotriva.

Solicitat sa comenteze faptul ca Traian Basescu a spus, potrivit premierului Victor Ponta, ca se va gandi pana la sfarsitul saptamanii la nominalizarea sa la Transporturi si intrebat daca este de parere ca seful statului va avea ceva impotriva, Silaghi a raspuns: "Nu cred sa aiba nimic impotriva si e foarte bine ca se gandeste, pentru ca Ministerul Transporturilor e un minister pilot in Guvern si cea mai mare parte a fondurilor structurale europene sunt gestionate prin acest minister. Mi se pare absolut normal ca presedintele Romaniei sa se gandeasca bine".

Potrivit MEDIAFAX, Silaghi a mai spus ca atat el, personal, cat si colegii din PNL au apreciat ca foarte buna prestatia fostului ministru Relu Fenechiu in fruntea Ministerului Transporturilor.

El a precizat ca a stabilit, in urma unor "discutii lungi" cu Fenechiu, strategia de a continua toate programele incepute de acesta.

"Vrem sa avem in acest domeniu o continuitate. Cum el a preluat de la mine ministerul, in aceiasi termeni si cu aceiasi parametri de performanta dorim sa continuam aceasta activitate la Ministerul Transporturilor", a adaugat Silaghi.

Intrebat despre eventuala sa intentie de a candida la alegerile europarlamentare de anul viitor, Silaghi a precizat ca timpul pentru a se gandi la candidatura este suficient.

"Alegerile sunt la anul, pe 25 mai. E timp suficient sa ma gandesc si eu, cum face presedintele Basescu", a spus Silaghi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.