Deputatul liberal Ovidiu Silaghi a fost intrebat, marti, de jurnalisti, inaintea sedintei conducerii PNL convocate pentru nominalizarea la Ministerul Transporturilor, daca are emotii privind numirea sa pentru functia de ministru, el raspunzand: "Evident. Nu se stie niciodata, iar votul de vot".

Sedinta BPN al PNL a inceput, marti, cu o ora intarziere.

Potrivit MEDIAFAX, la sedinta au venit deputatul Ovidiu Silaghi, dar si fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu.

Sedinta este prezidata de catre prim-vicepresedintele PNL Klaus Iohannis, alaturi de vicepremierul Daniel Chitoiu, in conditiile in care liderul liberalilor, Crin Antonescu, absenteaza, fiind plecat din tara.

La sedinta conducerii PNL participa si ministrii liberali.

In jurul orei 11.30, PNL a dat publicitatii un comunicat de presa in care precizeaza ca decizia de clasare emisa de Curtea de Apel Oradea in cazul promovat de ANI impotriva deputatului Ovidiu Silaghi este definitiva si irevocabila. De asemenea, PNL aminteste si ca Ovidiu Silaghi a mai fost ministru al Transporturilor in perioada mai-decembrie 2012.

Premierul Victor Ponta si-a exprimat speranta, luni, ca numirea unui nou ministru al Transporturilor sa aiba loc "zilele astea", el precizand ca a avut pe aceasta tema o convorbire telefonica cu liderul PNL, Crin Antonescu, si ca va face propunerea catre seful statului dupa o decizie a PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.