Premierul Victor Ponta si-a exprimat speranta, luni, ca numirea unui nou ministru al Transporturilor sa aiba loc "zilele astea", el precizand ca a avut pe aceasta tema o convorbire telefonica cu liderul PNL, Crin Antonescu, si ca va face propunerea catre seful statului dupa o decizie a PNL.

"Sper zilele astea sa fie numit un nou ministru. Am vorbit cu domnul Antonescu - am discutat la telefon, nu este in tara. Mai departe, cand avem o decizie a PNL, eu trebuie sa-i propun presedintelui numirea in functie", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca va prelua interimatul la minister, dar a precizat ca doar va gira politic activitatea secretarilor de stat.

Luni dimineata, intrebat daca are vreo preferinta intre Ovidiu Silaghi si Mugur Cozmanciuc pentru portofoliul Transporturilor, Victor Ponta a spus: "Ii cunosc foarte bine pe amandoi, amandoi au mai fost in Guvern, unul ministru, celalalt secretar de stat, dar astept decizia celor de la PNL, o discutam, dupa care, nu uitati, trebuie sa-i propun presedintelui".

Ovidiu Silaghi, care ar putea fi propus de PNL pentru postul de ministru al Transporturilor, a venit la Palatul Victoria, premierul Victor Ponta aflandu-se insa la sediul Ministerului Transporturilor, pentru a prelua mandatul interimar de ministru.

Surse politice declarau, vineri, ca, neoficial, pentru postul de ministru a fost propus Ovidiu Silaghi, varianta pe care insa premierul Ponta o analizeaza, avand in vedere ca acesta a facut obiectul unei sesizari a Agentiei Nationale de Integritate.

"Premierul vrea sa se lamureasca daca nu vor aparea probleme in cazul lui Silaghi, daca acesta va fi propus si oficial de catre PNL ca ministru", au aratat sursele.

Citeste si: Ce spune Ponta despre numirea lui Silaghi ca ministru la Transporturi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.