Vicepremierul Liviu Dragnea afirma ca UDMR este "partidul cel mai bine pregatit ca sa faca lobby" si ca PSD are o relatie corecta si o comunicare buna cu Uniunea, a carei conducere este formata din oameni echilibrati, cu viziune, care apara interesele comunitatii cu rabdare si tenacitate.

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Balvanyos, judetul Covasna, ca UDMR, si daca este la guvernare, si daca nu, este "partidul" cel mai bine pregatit sa faca lobby, scrie MEDIAFAX.

El a facut aceasta declaratie in contextul in care a fost intrebat daca sansele UDMR de a face lobby pentru varianta de regionalizare sustinuta de Uniune scad sau nu in opozitie.

"UDMR, si daca este la guvernare, si daca nu, este partidul cel mai bine pregatit ca sa faca lobby. Nu cred ca stie vreun partid din Romania mai bine decat UDMR sa faca lobby", a spus el.

Dragnea a subliniat ca PSD are o relatie corecta si o comunicare buna cu UDMR, afirmand ca la conducerea Uniunii sunt oameni foarte echilibrati, cu viziune, cu care se poate discuta, oameni care apara interesele comunitatii si o fac cu foarte mare inteligenta, rabdare si tenacitate.

"E o calitate fundamentala, si anume ca sunt deschisi la dialog", a spus presedintele executiv al PSD.

Dragnea a precizat, in acest context, ca este important ca cineva sa fie tenace, determinat si consecvent, dar, daca are si rabdare si deschidere catre dialog, sunt mai mari sansele de a obtine ce isi propune.

"Ceea ce apreciez eu la dumnealor - nu stiu daca este bine sau nu pentru noi, dar este o constatare, si pentru asta chiar ii apreciez si le multumesc - faptul ca reusesc sa fie niste oameni de foarte mare echilibru. Este important pentru toata lumea", a spus Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.