Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul de revocare din functia de ministru al Transporturilor a lui Relu Fenechiu, la propunerea premierului Victor Ponta.

De asemenea, presedintele a semnat numirea premierului Ponta ca interimar la Transporturi.

Desi a fost anuntat initial ca Relu Fenechiu a demisionat si ca premierul Ponta va prelua interimatul la Ministerul Transporturilor, vineri dupa-amiaza Fenechiu a declarat pentru gandul.info ca de fapt nu si-a dat demisia, amanand decizia pentru sambata.

“Am promis ca daca voi fi condamnat imi voi da demisia. Maine o am o discutie cu premierul, nu pot sa imi dau demisia pana nu am o discutie cu premierul sa ii spun situatia de la minister”,
a afirmat pentru gandul Fenechiu.

El a adaugat ca pe linie de partid si de Parlament nu isi va depune demisia, ci “merge mai departe”. Relu Fenechiu este vicepresedinte al PNL, fiind ales in aceasta functie la Congresul din luna februarie. De asemenea, Fenechiu este deputat fiind ales in decembrie 2012.

“Daca pana acum am tacut voi aduce si in public dovezile clare ca tot ceea ce mi se intampla este demn de Burkina Faso”, a spus Fenechiu.

Decizia insa nu o va mai lua Feechiu deoarece acesta a fost revocat din functie de catre Guvern, iar presedintele Basescu a semnat deja decretul care valideaza decizia.

Dosarul Transformatorul: Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare

Victor Ponta a declarat vineri seara ca declaratia lui Fenechiu pentru gandul.info a fost interpretata gresit si de fapt si-a dat demisia.

"Domnul Fenechiu a demisionat in urma unei discutii la telefon cu mine", a declarat Ponta pentru jurnalistii adunati la Ambasada Frantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.