Premierul Ponta afirma ca a aflat despre accidentul din Muntenegru la ora 22.55, cand a fost sunat de catre subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, moment din care a luat legatura cu ministrii cu atributii, si regreta ca personaje politice ca Ungureanu se comporta ca "hiene".

"As vrea ca opinia publica sa fie corect informata, pentru ca am vazut niste neintelegeri in presa si simt nevoia sa fac aceasta precizare: conform listingului telefonului meu - si il pun la dispozitia presei - eu am aflat despre tragedia din Muntenegru la 22.55, cand am fost prima data sunat de domnul Arafat, deci inainte de ora aceea nu am stiut, dupa care, sigur, am luat legatura cu ministrul de Externe, cu ministrul Apararii si toti ceilalti. Regret foarte mult ca, intr-un moment de tragedie si de asemenea necazuri, personaje politice ca domnul Mihai Razvan Ungureanu se comporta ca niste hiene politice, incercand ca, din moartea unor oameni, sa aiba castiguri politice si fac un apel la toti politicienii sa nu foloseasca aceste tragedii ale oamenilor pentru interesele lor", a declarat premierul Victor Ponta pentru MEDIAFAX.

Presedintele Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, a declarat in presa ca accidentul din Muntenegru este o tragedie nationala si ca, in aceste conditii, faptul ca nu te comporti ca prim-ministru sau ministru de Externe pe masura problemei si nu esti decent este de neimaginat, aratand ca "nu poti sa iesi si sa joci baschet cand se intampla o asemenea tragedie".

El a facut astfel referire la faptul ca premierul Ponta a participat, in cursul zilei de duminica, la cel mai mare turneu de baschet 3×3 din Romania, organizat cu sprijinul Federatiei Internationale de Baschet si a FIBA Europe.

Ministerul roman al Afacerilor Externe a transmis duminica seara, la ora 22.31, un comunicat in care informa ca un autocar cu turisti s-a prabusit sambata intr-o prapastie de 30 de metri din Muntenegru, iar din primele cercetari "se pare ca printre victimele accidentului se afla si cetateni romani".

Citeste si:
Ce trebuie să știi atunci când începi o activitate de ridesharing
Ce trebuie să știi atunci...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.