Liderul de grup al deputatilor PPDD, Daniel Fenechiu, a declarat ca se pregateste pentru alte doua-trei plecari din partid.

Liderul de grup al deputatilor PPDD, Daniel Fenechiu, afirma, intr-un interviu acordat rtv.net, ca partidul se reorganizeaza pentru a evita pe viitor dezertarile. Unul dintre scopurile reorganizarii este eliminarea "infiltratilor" in partid, din cauza carora s-a inregistrat numarul mare de dezertari.

"Va asigur ca PPDD nu se destructureaza. Situatia s-a stabilizat, desi nu pot exclude inca una-doua plecari pentru ca natura umana e diversa. (...) In ciuda problemelor cu care ne confruntam si pe care nu le-am negat niciodata, ne facem treaba si va veni momentul in care presa va scrie ca vin oameni catre PPDD. Atunci va trebui sa fim foarte prudenti pentru ca in contextul reducerii numarului de parlamentari nici USL, nici PDL nu vor putea garanta tuturor parlamentarilor lor locuri eligibile pe urmatoarele liste electorale. Singurul partid care are o marja de crestere si care are niste locuri libere, asta si datorita plecarilor, este PPDD, insa tin sa-i asigur pe traseisti ca in mine vor avea un adversar serios si ca o sa ma bat ca partidul sa dea incredere unor oameni care, chiar daca sunt mai putin experimentati politic si nu au resurse financiare deosebite, au demonstrat ca sunt PPDD-isti pentru ca in politica onestitatea este cea mai importanta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.