Premierul Victor Ponta i-a urat, sambata, pe contul sau de Facebook, "La multi ani!" fostului lider social-democrat Adrian Nastase, el aratand ca intotdeauna a avut ce invata de la Nastase si manifestandu-si certitudinea ca acesta va ramane acelasi model de intelepciune si maturitate politica.

"La multi ani, domnule Adrian Nastase! Recunosc ca intotdeauna am avut ce invata de la dumneavoastra. Sunt sigur ca veti ramane acelasi model de intelepciune si maturitate politica!", a scris Ponta pe contul sau de Facebook, transmite MEDIAFAX.

Totodata, premierul a tinut sa o felicite si pe Rovana Plumb, ministrul Mediului, care isi sarbatoreste tot sambata ziua de nastere.

"La multi ani, doamna Rovana Plumb! Mereu un prieten apropiat, dar si un ministru tot mai eficient!", a adaugat Ponta, care ii considera pe Nastase si pe Rovana Plumb "doi colegi si prieteni deosebiti".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.