Premierul Victor Ponta a anuntat, in sedinta de guvern de miercuri, ca, din toamna, in sectorul public se vor face restructurari, relateaza MEDIAFAX.

Guvernul va initia, in toamna, o reforma a modului de organizare a aparatului central, a anuntat premierul Victor Ponta, sustinand ca nu se mai poate lucra cu "aceiasi oameni care nu fac nimic", fara sa poata fi concediati, si ca aparatul administrativ este caracterizat de o "scleroza totala".

"Nu se mai poate sa lucrati cu aceiasi oameni care nu fac nimic sau care fac greseli sau pe care nu poti niciodata sa-i sanctionezi in niciun fel. Nu se poate sa stati in aceleasi conditii in care aveti un angajat care castiga 1.000 de lei si unul care castiga 15.000 de lei. (...) Nu merge, cred ca v-ati saturat cu totii sa stati dupa avize de la diversi functionari pe care nu putem sa-i dam afara, sa ne dea avize gresite, sa decidem ceva in sedinta de Guvern si sa apara altceva. Daca nu facem altceva, mai devreme sau mai tarziu o sa ne sufocam si noi ca si alte administratii de pana acum", a spus Ponta ministrilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.