PDL ii cere lui Victor Ponta "sa inceteze definitiv sa mai dea comenzi politice justitiei cu scopul personal de a-si regla conturile politice cu lideri ai PDL", mentionand ca anuntul acestuia privind faptul ca DNA l-ar cerceta pe Lucian Duta a fost devoalat de DNA.

"Partidul Democrat Liberal ii cere imperativ lui Victor Ponta sa inceteze definitiv sa mai dea comenzi politice justitiei cu scopul personal de a-si regla conturile politice cu lideri ai PDL. Minciuna agresiva a lui Victor Ponta, care joi folosea institutia Guvernului pentru a trimite un comunicat de presa in care anunta ca doctorul Lucian Duta, lider al PDL, este cercetat penal de DNA cu scopul de a bloca numirea unui profesionist intr-o institutie a statului, a fost devoalata sec de Directia Nationala Anticoruptie", se arata intr-un comunicat PDL remis, vineri, agentiei MEDIAFAX.

Potrivit PDL, "recidiva lui Victor Ponta in incercarea de a controla politic parchetele si minciuna perpetua care ii caracterizeaza activitatea politica sunt degradante pentru un premier al unui stat european".

"Victor Ponta sta la masa cu ministri si parlamentari ai USL aflati la un pas de a fi condamnati pentru coruptie, dar cauta vinovati in PDL. PDL ii cere lui Victor Ponta sa invete odata ce inseamna sa fii premier intr-un stat european si sa renunte la atitudinea de revansa politica dominata de angoase personale", se mai arata in comunicatul PDL.

Presedintele Traian Basescu l-a desemnat pe fostul presedinte al CNAS Lucian Duta drept membru in Consiliul de Administratie al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate din partea Administratiei Prezidentiale, scrisoarea de nominalizare fiind transmisa in data de 10 iunie.

Citeste si: CNAS: Numirea lui Duta, gafa a administratiei prezidentiale, specifica organizatiilor mafiote


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.