Vicepresedintele PDL Ioan Oltean spune ca PDL nu este preocupat de excluderi, nici de suspendari, ci de identificarea cailor prin care fiecare membru al partidului sa fie antrenat in opozitie, spunand ca Cristian Preda "are minte, are de toate sa se manifeste impotriva actualei puteri".

Intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa, daca urmeaza excluderi din PDL, Ioan Oltean a spus ca nu acest lucru este preocuparea partidului, transmite MEDIAFAX.

"Nu excluderea din partid este preocuparea PDL, nici chiar suspendarea membrilor marcanti, ci pur si simplu identificarea cailor prin care fiecare membru al partidului sa fie antrenat in activitatea de opozitie, de asezare a structurilor si de pregatire pentru viitoarele alegeri", a spus Oltean.

Intrebat cum a votat in Biroul Permanent National de luni, Oltean a spus ca el nu a votat, pentru ca a lipsit.

"Eu nu am votat fiindca am lipsit de la BPN de luni, dar nu am impartasit excluderea din partid. Am fost intotdeauna impotriva unor asemenea masuri si voi fi intotdeauna impotriva unor asemenea masuri. Cred ca intotdeauna exista posibilitatea gasirii unor solutii si de antrenare a fiecarui membru. Fiecare membru este binevenit in partid si e bine sa ramana acolo, iar Cristi Preda este un membru al partidului care are notorietate, are minte, are de toate, sa se manifeste impotriva actualei puteri", a spus Oltean.

BPN al PDL a decis, luni, suspendarea lui Cristian Preda din partid pentru o perioada de sase luni. Preda a participat la sedinta BPN desi nu a fost invitat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.