Presedintele Traian Basescu a vorbit la telefon, joi dupa-amiaza, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, temele discutate privind "politica interna" din Romania, precum si atitudinea Bucurestiului in privinta stadiului procesului de extindere a UE si a NATO in Balcani.
Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, presedintele Traian Basescu a avut o convorbire telefonica, joi, cu vicepresedintele SUA, Joseph Biden, transmite MEDIAFAX.

"Domnul presedinte Traian Basescu si domnul vicepresedinte Joseph Biden au avut, in aceasta dupa-amiaza, o convorbire telefonica in care au fost discutate teme privind politica interna din tara noastra, precum si atitudinea Romaniei in ceea ce priveste stadiul procesului de extindere a Uniunii Europene si a NATO in Balcani", declara Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al sefului statului roman, in legatura cu aceasta convorbire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.