Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, spune ca "o majoritate foarte mare este greoaie", iar faptul ca USL are, in prezent, 70 la suta in Parlament, nu face posibil ca "tot ce isi doresc cei din USL sa poata fi angajat si votat".

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, care este si primar al municipiului Sibiu, a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, daca Primaria nu se poate implica pentru refacerea unora dintre fatadele din centrul istoric, in conditiile in care tot mai multe se degradeaza si cad pe caldaram, fiind un pericol pentru trecatori.

"Revin si va spun ca avem o legislatie proasta si am spus-o tuturor celor care au fost interesati, legislatie care nu permite autoritatii publice sa intervina in aceste chestiuni. Legea spune clar: proprietarul raspunde de starea cladirii", a declarat Iohannis, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca intentioneaza sa ceara schimbarea legislatiei in domeniu, din functia de prim-vicepresedinte PNL pe care o detine, Iohannis a confirmat, dar a precizat ca "asta nu inseamna ca se va si schimba".

"O majoritate foarte mare este greoaie, este dezavantajul cel mai mare. Sa nu creada cineva ca, faptul ca are 70 la suta USL, face posibil ca tot ce isi doresc cei din USL sa poata fi angajat si votat. E putin mai greu", a conchis Iohannis.

In municipiul Sibiu au cazut de mai multe ori bucati din tencuiala unor imobile, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta fiind chemati pentru indepartarea bucatilor care se desprind. Chiar si de pe cladirea Consiliului Judetean Sibiu s-au desprins astfel de bucati, fara ca cineva sa fi fost ranit.

Cel mai grav incident a avut loc pe strada Nicolae Balcescu, dupa ce un ornament in forma de leu a cazut in capul unei femei care a murit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.