Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, le-a urat sambata la multi ani tuturor copiilor, subliniind ca ziua de 1 iunie este una cu totul speciala, luminata de bucuria celor mici.
"O zi in care descoperim, inca o data, un univers plin de miracole. Copiii sunt cei care dau adevaratul sens al vietii noastre si trebuie sa luptam pentru ei, pentru a le oferi o sansa in plus la educatie si la o viata mai buna. Ati vazut stralucirea din ochii unui copil atunci cand primeste o jucarie noua? Stralucirea aceea m-a facut sa inteleg ce spunea Brancusi: murim atunci cand incetam sa fim copii", a scris pe blog Zgonea.

El a adaugat ca sunt multe lucruri de invatat de la copii: "sa fim sinceri, deschisi, veseli, entuziasti, creativi, increzatori, sa ne incurajam prietenii, sa alergam, sa visam, sa ne infruntam propriile temeri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.