Politica 30 Mai 2013 11:32
Premierul Ponta i-a transmis sefului ANRE sa isi faca treaba si sa dea mai putine sfaturi, dupa ce acesta a afirmat ca autoritatile trebuie sa fie preocupate in special de veniturile populatiei, nu de mentinerea la un nivel jos, pe baze "nesustenabile", a preturilor energiei.
"Toata lumea e foarte buna la dat sfaturi. Domnul presedinte de la ANRE e bun la sfaturi. Eu astept de la el sa aiba grija sa aplice regulile europene, ca inca la ANRE vad ca, in afara de energie eoliana, ei nu stiu altceva. Sa isi faca treaba si sa ne dea sfaturi mai putine!", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Autoritatile trebuie sa fie preocupate in special de cresterea veniturilor populatiei, nu de mentinerea la un nivel jos, pe baze "nesustenabile", a preturilor energiei, a declarat, miercuri, presedintele ANRE, Niculae Havrilet, la conferinta "MEDIAFAX Talks about Energy".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.